Merete Gundersen

Stifter af Livskildens Forlag

Merete Gundersen 
Forlægger, forfatter, foredragholder, underviser og mentor. Med Speciale i SIQ- Den Spirituelle Intelligens.


Livskildens Forlag blev etableret i april 2000 af Merete Gundersen. Merete er ejer og daglig leder af forlaget.

Merete Gundersen er handelsuddannet, forfatter til 9 bøger, og adskilllige e-bøger. Har indtalt og udgivet en række meditations cd´er, har lavet tekster til CD'en Hjertets Energi, Kærlighedens Ukraft og tekster til welness serien, som består af fire meditations cd´er. Har udgivet to DVD om SIQ- Den Spirituelle Intelligens.
 
Er tillige foredragsholder og underviser i personlig udvikling, det visionære liv  og meditation med mening mål og muligheder.
Merete Gundersens speciale er SIQ- Den Spirituelle Intelligens. 

Forfatteren har gennem de sidste 17 år arbejdet som SIQ- terapeut®, hvor arbejdsmetoderne er psykospirituel terapi, og begrebet SIQ® - Den Spirituelle Intelligens.
Arbejder som coach med personlig og professionel udvikling for ledere  mellemledere og medarbejdere.

Udgangspunktet for det terapeutiske arbejde er hentet fra hendes eget forfatterskab. Alle bøgerne er udgivet på Livskildens Forlag.
 
Honorarer for Merete Gundersens arbejde går ubeskåret til Livskildens Forlag. som er en forening der støtter humanitært arbejde. Det betyder at hele overskuddet fra Livskildens forlag gives til humanitært arbejde.
 
 
Har du spørgsmål vedrøende udgivelse af din egen bog, kan du kontakte Merete Gundersen via Livskildens kontaktformular eller på telf. 2759 0708.
 
Jeg glæder mig til at samarbejde med dig om lige netop dit projekt.
 
Venlig hilsen Merete Gunderen
 
Mød Merete Gundersen her:               
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869