Anmeld en bog
 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

Anmeldelser af Sjælens Rose

En virkelig Rose er skabt - Smuk, klar og let tilgængelig

af Livskildens Forlag

Rikkecori Marcussen har med hendes debutbog virkelig fremtryllet et vidunder af en bog for begyndere og let øvede i afslapning og meditation.

Bogen fører læserne frem til nogle fortryllende smukke oplevelser for at udøveren lærer sit eget sinds inderste kerne at kende. Bogen er meget kronologisk opbyget i sin form, den starter roligt og fredfyldt med at føre læserne ind i afslappede værenstilstande for den fysiske krop.

Stille og roligt lærer den mediterende elev sit inderste jeg og sit højere selv at kende. Vejledningen er enkelt formuleret, og den mediterende kan på den måde som Rikkecori Marcussen har bygget hele bogen op aldrig komme ud for uhensigtsmæssige oplevelser.

Man mærker tydeligt at Rikkecori med sin bog er inde i sit stofområde og har gennemprøvet disse teknikker og et emne som Jordforbindelse er noget der er tage særlig hånd om.

Meditation og guddommelig kontakt

I et roligt og stille tempo udvides meditationsøvelserne for at opnå den gudommelige kontakt som alle mennesker er i stand til at opnå for at finde indre fred, harmoni og livsglæde. Begreber som engle guider og andre åndelige vejleder er også beskrevet og indgår tillige i den fremadskridende meditationsproces, som vil bringe fornyet kraft til sindet hos den mediterende.

Rikkecori forslår i bogens start at føre en form for dagbog, hvilket jeg anser for en meget brugbar model til at få oversigt over hvad man ønsker at få ud af sine meditationer.

Bogen kan varmt anbefales til alle søgende sjæle. Til nybegynderen, til den let øvede og til dem der ønsker fred og kærlighed, større selvtillid, og det at være aktiv for sin egen livsudfoldelse.

Denne unikke bog er især velegnet til at meditere alene derhjemme, til undervisningsbrug i større eller mindre grupper, og tillige særdeles brugbar på centre hvor man arbejder med personlig udvikling især af spirituel karakter.

Stort til lykke til Rikkecori Marcussen - vi venter spændt på mere fra forfatterens hånd.

 

Jeg kan sænke mit let forhøjet blodtryk ret meget

Af Vibeke S. Larsen

Jeg har købt E-bogen Sjælens Rose, og vil lige fortælle at jeg syntes den er rigtig god, jeg er stadig kun på første øvelse, men har opdaget at jeg kan sænke mit let forhøjet blodtryk ret meget, så jeg har store forventninger til resten af øvelserne.

 

En nyttig og grundig bog

Af Lykke Olsen, Butiksleder

Sjælens Rose er en nyttig og grundig bog, som henvender sig til dem som skal meditere for første gang, samt let øvede eller hvis man bare vil lære at slappe af i krop, sind og sjæl - gennem bogen bliver man let forståeligt, guidet trin for trin gennem meditation og større selvindsigt.

- En god og inspirerende bog som varmt kan anbefales...

Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869