Sådan får du de bedste priser hos UPS

S

På trods af at UPS har været i Danmark i relativt kort tid, er de med hastige skridt hurtigt blevet blandt de mest foretrukne fragtfirmaer.

Deres hurtige levering, høflige og professionelle personale – og naturligvis deres solide ydelser, har gjort dem til det oplagte valg for mange virksomheder i Danmark. Hvis du gerne vil stifte bekendtskab med dem – eller hvis du allerede bruger dem i dag, er det derfor essentielt at du altid får de bedste UPS priser når du skal sende varer. 

Vær opmærksom på dit behov

UPS priser afhænger i høj grad af hvilken form for levering du bestiller. Er der tale om en ganske almindelig standardlevering, eller har du behov for at få leveret en pakke med efterkrav? Skal den leveres om lørdagen, eller er det fint at kunden modtager sin vare på en hverdag? Alle disse ting har indflydelse på den pris du får, når du skal foretage en levering. 

Med lidt planlægning kan du derfor også hurtigt komme til at spare penge. Undgå weekendleveringer ved at sørge for at få samlet sammen på dine ordrer i god tid. Udvid dine annoncerede leveringstider, så du slipper for at skulle betale ekstra for en weekendlevering. Kort fortalt er der masser af ting der kan gøres for at sørge for at du får bedre priser hos UPS – og mange af dem kan klares internt i dit firma. 

Udover dette, er det ligeledes oplagt at undersøge om du kan spare lidt penge ved at købe stort ind. Ofte vil fragtfirmaer være villige til at give en rabat på deres leveringer, hvis man ”forpligter” sig lidt. Dette vil ofte være i form af større bestillinger når du køber fragt. Her kan du typisk få en skarpere pris når du bestiller flere labels ad gangen. Sørg dog for at de passer nogenlunde til de typiske leveringer du har. 

Få sammenlignet priser hos UPS inden du bestiller

Af og til kan der være udsving hos de forskellige fragtfirmaer. Det kan både ændre sig på grund af markedet, men også på grund af at en given udbyder pludselig får en regelmæssig rute i et nyt område – og cirka tusind andre ting. For at sørge for at du altid betaler det du skal, er det derfor en god idé at sørge for at sammenligne dine priser ofte. Når du sammenligner priserne på forskellige fragtløsninger bliver du både præsenteret for alternative produkter, nye og interessante udbydere – og så får du selvfølgelig altid en overskuelig oversigt over hvad der passer bedst til dig. 

De bedste sammenlignere er dem, der tager udgangspunkt i lige netop den type af levering du har behov for. Hvis du skal sammenligne priser hos forskellige firmaer, men sammenligneren ikke tager højde for eventuelle ekstra services, kan det hurtigt blive lige så uoverskueligt som hvis du selv skulle lave benarbejdet. Så sørg for at alle de ting du har behov for at vide, kan tilvælges i sammenligneren – på denne måde sparer du både tid og penge. 

Om denne forfatter

Toni Bennett

Tilføj kommentar

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta