....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

Genklang fra universet, af Merete Gundersen

Autentiske beretninger om spirituel udvikling

Anmeldt af: Gitte Damgaard, alternativ behandler

Denne inspirerende bog, Genklang fra universet af Merete Gundersen og 20 af hendes facebook venner, viser på en helt ny måde danskernes oplevelse af spiritualitet. Forfatterne, der er fra 17-66 år, deler af et åbent hjerte deres oplevelser, erfaringer og indsigter med os. Alle historier er dybt personlige og meget forskellige.

Beretningerne er fra teenageren, healeren, chefen, stylisten og mange mange flere: et bredt udsnit af ”Familien Danmark”.

Lektørudtalelse

Genklang fra universet henvender sig til de læsere, der kan lide personlige udviklingsberetninger, her med fokus på det spirituelle.

Beskrivelse

Merete Gundersen har arbejdet med spiritualitet i en årrække, og har blandt andet arbejdet med det, hun kalder SIQ eller spirituel intelligens. Hun er aktiv foredragsholder, behandler og forfatter. Her har hun samlet en række forskellige mennesker, hun har mødt via facebook-profil.

De har alle besvaret spørgsmålet : Hvorfor har det været vægtigt for dig at åbne for din spiritualitet” og det har givet nogle meget forskellige svar. Der er i alt 20 bidrag, samt forord af Merete Gundersen. Bagerst ordliste og alfabetisk liste over skribenterne med lidt levnedsbeskrivelse.

Sammenligning

Sonja Bruun udgav i 2010 Et stjernemenneske fødes, der havde form som dialog med netop Merete Gundersen, der fortæller om hvad de forskellige tegn og symboler , samt om sin egen spiritualitet.

Samlet konklusion

Spændende og rørende fortælling fra folk, der har fundet noget væsentligt i deres liv. En oplagt bog til mennesker, der leder efter

Af Camilla Sejerøe

 

Meget befriende

Er netop blevet færdig med "Genklang fra universet". Meget inspirerende beretninger, hvor jeg kan genkende flere ting i alles historie. Meget befriende at opdage eller måske skulle jeg sige genopdage, hvorfor livet på jord til tider er en tung omgang ;-) Kan se jeg har et stort & spændende personligt stykke arbejde der ligger og venter på netop mig.

af Grethe Stjerne

Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869