....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

Donationer

Livskildens Forlag er et holistisk og humanitært forlag, der udgiver paperbacks, e-bøger, meditations cd´er og dvd´er. Alle udgivelser har et sigte med at bringe viden ud i verden, for at skabe en bedre verden, indenfor miljø, alternativ livsførelse og alternativ sundhed. Især det universelle spirituelle univers, som er helt fri for dogmer eller religiøsitet, har en høj prioritet. Budskabet, i alle udgivelser, er ønsket om en bedre verden, for livet på vores klode.

Merete Gundersen er stifter og daglig leder af forlaget. Forlaget blev stiftet i år 2000.

Overskuddet fra Livskildens udgivelser, går ubeskåret til velgørende formål. Vi lader forfatterne være med til at bestemme hvad de gerne vil støtte.
 
Støtten kunne gå til: Tibet Charity, Mødrehjælpen. Det kunne være Red barnet, Røde kors, Danske Hospitalsklovne, Julemærkefonden, Sos Børnebyerne og læger uden grænser.
 
Vi støtter Kræftforeningen Tidslerne ved et medlemskab, dette er en forening for kræftpatienter i alternativ behandling.
LNS- Landsorganisationen for alternativ behandling vil også være en mulighed. Begge disse foreninger arbejder for brobygning imellem sundhedssystemet og alternativ behandling.
 
Også andre foreninger kunne blive en mulighed. Det vil være op til den enkelte forfatter at være med til at afgøre hvad de selv ønsker at støtte. 

Overskuddet, fra Merete Gundersens øvrige virke, som foredragsholder, mentor, og underviser, går ligeledes til samme humanitære formål som beskrevet ovenover.

Mange frivillige yder og har ydet en stor indsats for Livskildens virke. Tak for det:
 
Donationer for året 2015:
  • I 2015 har Livskilden doneret bøger til Tibet Charity, under H.H. Dalai Lamas besøg i København den 12. februar. Der er tale om bogen: ”Gyldne ord” af Dalai Lama, samlet af Tove Langemyr.  Dette var Tove Langemyrs ønske med bogen.
    Mange har arbejdet frivilligt for at få denne bog til at blive en realitet. Livskilden siger tak til alle som deltog. Listen med frivillige ses bagest i bogen. Og den kan udleveres ved at skrive til Livskildens Forlag.

  • 50 bøger ”Familien Matte - My kommer til verden” af Anne Værgman, leveret til forretningen: Blå Kors, der hjælper mennesker i nød. 

  • 50 bøger ”Katarinas Engel” af Susanne Michaelsen, leveret til forretningen: Blå Kors, der hjælper mennesker i nød. Hele beløbet går til deres arbejde.
  • Oveskuddet, fra alle Merete Gundersens egne udgiveler, går alene til Livskildens humanitære formål. Der veksles imellem forskellige foreninger. Første donation gik til : Mødrehjælpen.
  • Forfatter Henriette Uldall som har skrevet e-bogen : ”På vrangen af virkeligheden”, har skænket hele bogens beløb til: Mødrehjælpen.

  • 100 bøger ” Stjernevenner” af Anders Holm Jensen, leveret til forretningen: Blå Kors, der hjælper mennesker i nød. Hele beløbet går til deres arbejde.

  • Livskilden donerer de første penge som er indkommet fra E- bogen: Et Nyt Liv- En læges erkendelser. Denne gang gik pengene til organisationen: Red Barnet. 

Skulle du få interesse for at udgive din egen bog, for at støtte Livskildens virke igennem dit forfatterskab, er du altid velkommen til at kontakte Merete Gundersen på tlf. : 49134869 eller 28590708 for en samtale om din udgivelse.
 
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869