....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

Bøger

Den blinde Seer - Gwyinedd

 
BESKRIVELSE
 
Hun rækker hænderne frem, og munden åbnes. Der flyder blod fra mundvigene, nedover halsen, og ned i den lasede kjoleåbning.
Violøje! Jeg kalder på dig! Se mig!
Efle mente, at han vågnede. Men billedet af pigen stod stadig foran ham, da han åbnede øjnene. Han lå lammet som altid under de vågne sanddrømme. Han hev efter vejret, men kroppen var lukket ned og adlød ikke. Han svævede over kroppen. Hjertet gjorde bandsat ondt, som udvidedes det langsomt og støt. Han ignorerede den fysiske dødsangst og åndedrætspanikken, tvang sine tankeord frem.

Hvem er du? Hvor er du? Kære pige, jeg ved ikke, hvor du er?
En ”skygne” er en særligt sensitiv seer, der mestrer telepati og bærer uindskrænket erindring om tidligere liv og nøgler til åndelige dimensioner. En skygne må kun tale sandhed.
Samskygner er man, når to danner eet hele og har en særlig samhørighed.
Efle Traust er ”mandselsker”, kunstner og kaldes tvefædret. Muin Skarpøje er opvokset alene i pilehulerne med gemt viden. De oplever tvillingflammen og vælger den ubetingede kærlighed trods ethvert skel af historie, magt eller køn. De er begge skygner.
 
”Den blinde Seer” er anden bog i en række spirituelle eventyrromaner for voksne om Gwyinedd, den parallelle elververden. Gwyineddfortællingerne er inspirerede af det keltiske Ougham og mystikeroplevelser, der åbner for åndelig udvikling. Et udførligt resumé af den første bog, DØREN, er indlagt.

Velkommen til Gwyinedd!
 
 
Nyhed
Producent: Livskildens Forlag - Forfatter: Vibeke Rolskov
280,00 DKK
stk.
Den blinde Seer - Gwyinedd
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869