....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

Bøger

Gyldne ord

 
BESKRIVELSE
 
En læsevenlig opslagsbog som kilde til personlig vækst, trøst og livsvisdom. Med Dalai Lamas visdomsord i sindet kan hverdagslivet fyldes med fred glæde og optimisme. Sorg og kulde smelter bort og vi fyldes i stedet af hans optimistiske smilende ord.

Hvorfor denne bog?
Da min elskede mand døde, søgte jeg trøst i Dalai Lamas bøger. For mig blev de til enorm hjælp og de gav mig ideen om at gøre noget for andre gennem Frivillighedscentralen. Og Dalai Lamas ord blev til sandhed: ”Hvis du skifter fokus fra dig selv til andre og tænker mere på, hvad du kan gøre for dem, så har det en øjeblikkelig frigørende virkning på dig selv.” Så absolut, jeg føler, jeg får meget mere igen, end jeg giver.
Derfor vil jeg dele Dalai Lamas gyldne ord med dig, og jeg håber, at de også giver dig glæde og empati, medfølelse og nye perspektiver. Og et rigere liv.
Nogle af citaterne kan virke som en repetition af andre citater; men hvor et citat kan gå lige ind hos nogen, kan en lidt anden vinkel give en stærkere genklang hos andre.

Medfølelse
Det vigtigste ord i hele denne bog er compassion. Jeg synes, ordene medlidenhed, medfølelse, medlevelse og indlevelse får en dybere mening ved at læse dem sådan: med-lidenhed og med-følelse. Med-støtte er også en mulig variant i nogle tilfælde.
Bjørn Eidsvåg udtrykker det som ”at gå med dig, ikke for dig”, i sangen ”Jeg ser”.
Dalai Lama siger, at meditation vil give dig en dybere forståelse af compasion, og derfor er hans vejledning om meditation taget med. Men du behøver slet ikke gøre, som Dalai Lama: op kl. 4 om morgenen, så 3 timers meditation!
Hvis du føler, at Dalai Lamas ord appellerer til dig, anbefaler jeg dig at følge op med at læse nogle af hans bøger, de står i litteraturlisten bagest.

H.H. Dalai Lama, Tenzin Gyatso er definitivt en mand med med-følelse, empati og visdom, et eksempel for os alle og H.H. Dalai Lama er den bedste repræsentant for en kultur, verden ikke har råd til at miste.

Bogen Gyldne ord af Daila Lama er udgivet som et frivilligt projekt med finasiering af Livskildens forlag, Danmark og HumTib Fondet, Norge.

Livskilden siger tak til alle frivillige
Overskuddet fra salg af denne bog går ubeskåret til Tibet Charity. Bogen er blevet til på grundlag af donationer og frivilligt arbejde. Livskildens Forlag takker alle, der har medvirket til udgivelse af bogen.

Tak til:
• Redaktør Tove Langemyr Larsen
• HumTib Fondet
• Forlægger Merete Gundersen/ Livskilden
• Dreyers Forlag Oslo AS, dreyersforlag.no
• Redakør Helle Sommerfelt
• Fotograf Ole Henning Sommerfelt
• Fotograf Jørgen Nøvik, jorgennovik.com
PurelandTravels.com
• Oversætter Kirsten Merrild, heltinder.webbyen.dk
• Grafiker Jan Tarbensen, tarbensen.dk
• Torill Andersen
• Webmaster og -designer, Rikkecori Marcussen, cori-design.dk
 
 
 
 
Solgt
Producent: Livskildens Forlag - Forfatter: Dalai Lama - Redigeret af Tove Langemyr Larsen - Oversat fra norsk til dansk af Kirsten Merrild
228,00 DKK
Gyldne ord
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869