....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

Bøger

Katarinas Engel

BESKRIVELSE

Susanne Michaelsens debut roman: Katarinas Engel, er en skæbneroman, der foregår i Prag i perioden 1900-1943, en periode, hvor der sker store samfundsmæssige og kulturelle forandringer i Centraleuropa, og disse griber i skæbnesvanger grad ind i persongalleriets liv.

Romanen følger den tjekkiske balletdanser, Katarina Szlamundas liv fra hun er 8 år. Meget tidligt bliver Katarina belært om, at talent forpligter. Hendes personlige omkostninger vælger hun dog at skjule under en facade af elegance, lethed og drømme.

Vi følger Katarina Szlamundas ambitioner og familieliv og de udfordringer og ikke mindst de valg, hun kommer til at stå overfor. Hun gennemgår en stor personlig udvikling i sit livsforløb og går styrket og modig sin fatale skæbne i møde. Der er dermed lagt op til en diskussion hos den enkelte læser, om det er muligt at foretage valg, eller om den enkeltes valg er præget af faktorer som arv og miljø, og hvordan man kan udvikle sig gennem de udfordringer, man møder i livet.

Det er Susanne Michaelsens ønske som forfatter, at læseren med denne bog både vil blive underholdt, og samtidig reflektere over muligheden for at vælge i sit eget liv og udvikle sig på baggrund af disse valg.

Katarinas Engel kan være starten på din egen erkendelsesrejse? Katarinas Engel er fortalt med flydende lethed. Bogen er fuld af forrygende spænding, dramaer, sorg og latter fortalt med humor, spiritualitet og en del engle.

En smuk actionsmættet bog fuld af kærlighed og smerte. Man efterlades med en stærk følelse af at livet har et højere formål, og man kastes ind i en refleksion over sit eget liv, som kun kan berige læseren.

 

.:: Læs anmeldelser af "Katarinas Engel" her.

.:: Læs mere om forfatteren her

Producent: Livskildens Forlag - Forfatter: Susanne Michaelsen
228,00 DKK
stk.
Katarinas Engel
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869