Bedre SEO optimering betyder flere kunder

B

SEO optimering er den mest oplagte strategi at vælge, hvis du gerne vil have flere kunder. Især hvis du ovenikøbet vil have flere kunder over en lang periode. Her er SEO nemlig særligt effektivt.

Læs også hvad koster seo optimering

SEO giver flere besøgende

Google benyttes af de fleste danskere. Når vi søger svar på et spørgsmål, eller når vi leder efter et produkt, så søger vi som regel efter det i Google. Det er blevet normen, og som forretning bør du udnytte dette.

Ved at rangere højt i søgeresultaterne kan du sikre dig en del ekstra besøgende. På vigtige søgeord kan du hive tusindvis af nye besøgende til ved at rangere i top tre. Du kan også vælge at fokusere på mindre efterspurgte søgeord, hvor konkurrencen er mindre, men hvor det stadig er muligt at hive et par hundrede besøgende til om måneden.

I hvert fald er det sikkert, at du med en god SEO indsats kan øge antallet af besøgende på din hjemmeside. Det ser vi rigtigt ofte. Hvis du vil rangere højt, så kræver det nemlig en indsats. Men hvis du investerer din tid eller dele af dit budget i dette, så ender det næsten altid med en stor vækst i besøgstallet.

Sådan laver du SEO optimering

Du bør både fokusere på intern og ekstern SEO. Intern SEO optimering går ud på at optimere din egen side så godt som du kan, og ekstern SEO optimering handler om at andre sider linker til dig.

Det er dog nemmere sagt end gjort. SEO er nemlig ret tidskrævende, især hvis du fokuserer på søgeord med meget konkurrence. Derfor vælger mange at få hjælp fra et bureau. Det giver dig mulighed for at fokusere på det, som du er bedst til, mens søgemaskineoptimeringen stadig klares.

Sådan gør du de besøgende til kunder

Vi har fastslået, at SEO er en nærmest sikker vej til flere besøgende. Herefter er det op til dig, om de besøgende skal blive til kunder eller ej. Det afhænger af, hvor god din hjemmeside er til at konvertere. Og det kræver også lidt aktivt arbejde.

Hvis du er en lokal virksomhed, så sørg for, at det er nemt for de besøgende at kontakte dig. Har du en webshop, så sørg for, at produkterne ser så attraktive ud som muligt, og at købsprocessen fungerer som smurt. Lad aldrig noget komme i vejen for et salg – og forsøg altid at fange og fastholde brugernes opmærksomhed de rette steder!

Såfremt du får lavet god SEO optimering, og du samtidig har styr på egen hjemmeside, så kan vi hurtigt konkludere, at det er lig med flere kunder. SEO kan give en kæmpe vækst – derfor anbefaler vi klart, at du sætter fokus på det!

Om denne forfatter

Toni Bennett

Tilføj kommentar

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta