Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

Ny udgivelse - Et Nyt Liv

01-07-2015
Et Nyt Liv af Mette Mouritsen
Et Nyt Liv beskriver hvordan stress kan forandre et menneske og tilføre mere glæde og frihed i tilværelsen.

Gennem Mettes livsskildring og andre fortællinger fra hverdagslivet, får man en forståelse for hvordan symptomer og sygdom kan opstå, og hvordan vi kan helbrede os selv. Hun beskriver de metoder, hun har brugt til at genfinde balancen i livet efter en periode med stress og sygdom.
Det er en bog, der i ydmyghed stiller spørgsmål ved vores konventioner, som det at symptomer skal fjernes og at diagnoser er kroniske.

Bogen belyser, hvordan vi selv skaber vores virkelighed, og hvordan døden både er en livsbegrænsende og livgivende illusion. Den beskriver også med hverdagseksempler, hvordan vi med vores intellekt kan opfatte krop, sind og ånd som adskilte enheder, og hvordan den nye tids bevægelse mod helhed naturligvis må indebære en genforening af krop, sind og ånd.
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869