Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

Ny udgivelse - Spiritualitet & personlige udfordringer

03-06-2015
En ny vej for personlig udvikling Spirituel- og personlig udvikling er oppe i tiden, og vi oplever at gamle normer og traditioner bliver revurderet, og vi går ad nye veje og afprøver alternative metoder. Mange af os oplever, at spiritualiteten vækkes til live i os, og derved åbnes der op for indstrømningen af universel energi.

Her er Pia Moltsens bog: Spiritualitet og personlige udfordringer er en støtte og vejledning til den enkelte på udvikingsvejen. De mennesker som eksempelvis praktiserer jordhealingstjenester, meditationer og kanaliseringer kan langt bedre få indsigt i, hvad det betyder at få fordel af indstrømningen fra nogle højere bevidsthedslag.

Når vi skal finde ind til vores virkelige selv, kan vejen være belagt med individuelle udfordringer af særlig art som en del af udviklingsvejen. Her kan læren om skytsengle og indre guider være en hjælp.

Tror du på muligheder i stedet for begrænsninger, så er der en større chance for, at noget nyt af vital betydning åbner sig for dig.

Bogen indeholder en række øvelser, som tildels er baseret på visualiseringer og åndedræt. Det er en bog, som viser læserne vej i en selvudviklings proces.
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869