Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

Ny udgivelse - Lysets sang

19-02-2015
Denne bog giver enkle fysiske øvelser til hjælp for frigørelse af din stemme og sangglæde, mens andre spirituelle øvelser formidler en vej til bevidstgørelse af dit højere selv – via den intuitive sang.

Du inviteres til at opleve sangens spirituelle dimension i meditationer med tonegivningen som fokus: Lysets sang. Det som tidligere blev kaldt kristen mystik opleves i ny tilgængelighed.

Vibeke fortæller om at være kanal for dette arbejde. Vibeke fortæller om sangens udviklende virkning, og formidler enkel sangteknik med lettilgængelige øvelser, der befrier fra jantelov og tillader den frie stemme og hjertets tone. Hun gør brug af sin faglighed, qua sin uddannelse og mangeårige erfaring som sanger og sanglærer.

Anden del indeholder nyskrevne sange med nodeeksempler. Her er et anderledes bud på ”salmer”. Det er meditative sange, som taler til os i den ny tid. Vibeke bruger oftest keltisk-irske folkemelodier til sine sange. De er umiddelbart sangbare.

Bogen er skrevet til dig, som et aktivt virkende redskab for din sang og stemmefrigørelse, men også for dit lys og indre fred. Engle synger allerede med dig.
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869