Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

Få fornyet Energi

15-08-2013

NY VELNÆSSERIE 4 CD`ER i en

Wellness serien består af fire forskellige meditations cd´er med Merete Gundersen som din guide.Befri dig selv for stress, uro, unødige tanker, søvnløshed, angst og ufred og få istedet overskud, glæde, frihed og fred.

På disse meditationer kan du hjælpe dig selv til at forandre meget af det, som du ikke har lyst til at have med dig ind i din fremtid.

Du kan hente alle svarende for dit liv i dit eget indre. Merete Gundersen leder dig på disse meditationer ind i stilhedens univers, og fører dig på en visuel rejse, for at rette op på alt det du gerne vil forandre i dit liv.Dine indre svar er altid dem der er rigtige for dig, og hvis du lytter og efterlever dem forandres du for altid.

Oplev at komme tæt på din egen indre kerne, og find fred inden i dig selv.Det kan anbefales at du mediterer så ofte du kan finde tid, gerne dagligt. Men selv en gang ugentligt har stor virkning.

Det vigtigste er at du føler velvære.

Køb CD´en HER


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869