Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

NY digtsamling fra Livskildens Forlag

12-06-2013
Digte fra min hemmelige skuffe af Bettina Fellov

ISBN 978-87-91003-61-5

Bettina Nada Fellov har skrevet digte, taler og breve igennem hele sit liv og lagt dem til side i skuffer, i kasser og lagret dem på computeren. Denne digtsamling dækker mest perioden fra starten af 1980´erne og perioden 2006-2013. Digtene spænder over samfundsdigte, politiske digte til kærlighed og de værdier, der driver Bettina både hjemme og i hendes arbejde.

Bettina Nada Fellov beskriver i sin nye bog: Digte fra min hemmelige skuffe, livet som en forunderlig rejse og hun oplever, at der hver eneste dag sker så mange ting lige fra de helt store, der ændrer historien for mange mennesker til de ganske små ting, der har betydning for det enkelte menneske. Denne mangfoldighed af tanker, ideer, følelser, indsigter, og refleksioner, videregiver hun i sine digte til læseren.

Bettina Nada Fellov´s digte er fulde af kraft, og styrke. Af kærlighed, uretfærdighed og værdier og man mærker den ildhu, hvormed de er skrevet, og man kan ikke undgå, at det kravler ind under huden på læseren.

Digte, som sætter livet i perspektiv. Nogle vil provokere, andre vil være som balsam på sjælen, og andre giver tid til selvrefleksion.

Digte fra min hemmelige skuffe er tænkt til dialog, refleksion og eftertænksomhed.

Forfatter, Bettina Fellow

Bettina Fellov, biolog og ejer af Galleri Art Fellov, Dragør.


KØB BOGEN HER


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869