Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

NY udgivelse fra Livskildens Forlag

11-06-2013

Holistisk opvækst
af Ingelise Hallengren

Holistisk opvækst af Ingelise HallengrenIngelise Hallengrens debutbog er udsprunget af hendes store kendskab til børn og unge igennem et mangeårigt virke som lærer og leder af Livets Skole, som hun tog initiativ til at etablere i 2001.

Bogen indeholder stor viden om børn og børns opvækst, og den viser nye veje at gå. Den anviser forskellige øvelser for krop, sind og ånd, som er en vigtig del af denne nye form for holistisk undervisning.

Nogle af de holistiske aspekter, som beskrives i denne meget nytænkende og visionære bog, er, at børnene lærer at - udvikle selvindsigt og selvværd - mærke verden tillidsfuldt - erfare og anvende naturens helbredende kræfter - udvikle sig fysik, intellektuelt og sjæleligt - udfolde sig individuelt, globalt og kosmisk - udnytte syns-, høre-, smags- og lugtesans stadig bedre - erfare og anvende et roligt og klart sind - erfare og anvende hjertets energi - erfare og anvende sjælens styrke og at sanse nuet, sig selv og andre på helt nye måder.

Holistisk opvækst af Ingelise Hallengren henvender sig til alle forældre, pædagoger og lærere samt andre undervisere, som ønsker en holistisk tilgang til livet.

Bogen kan både læses som en vejviser til selvindsigt og som en undervisningsbog.

En bog fuld af overraskende bud på holistisk opvækst og udvikling for vores børn og unge, som vokser op i en mangfoldig og fragmenteret verden.

......................................................

 

Ingelise Hallengren er uddannet lærer og alternativ behandler.

Efter 30 år i folkeskolen etablerede hun Livets Skole, en holistisk grundskole for børn, som hun var leder af til 2009. Arbejder nu som freelance skribent, anmelder, mindfulnessinstruktør, underviser og foredragsholder.

 

.:: Læs mere om forfatter, Ingelise Hallengren


KØB BOGEN: HOLISTISK OPVÆKST

 


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869