Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

Sidste udkald på bogen Min Spirituelle Dagbog

07-02-2013

Du kan nå det endnu-

Merete Gundersen har skrevet en bog om nogle af sine spirituelle oplevelser- Dem kan du læse om i bogen: Min Spirituelle Dagbog- Men der er ikke mange tilbage- du kan nå det endnu.

 


Åndelige oplevelser                                         

Min spirituelle dagbog er en bog om åndelige/spirituelle oplevelser, som er kommet til mig igennem en 10-årig periode i mit liv, og som stadig kommer til mig, enten spontant eller når jeg indimellem mediterer.

Mine oplevelser kommer især, når jeg er i større spirituelle sammenhænge, enten gennem min undervisning eller hvis jeg er på besøg på et af de mange spirituelle centre, jeg har besøgt gennem årene. Jeg har været så heldig, at jeg har haft nogle få mennesker omkring mig, med hvem jeg kunne dele disse indsigter og oplevelser, og uden denne støtte ville jeg ikke været nået til dette projekt med bogen.

For det meste har rejsen været ensom og sorgfuld, fordi det har været så svært at tale med andre om oplevelserne, og fordi det ikke er noget, vi/man taler højt om særlig mange steder i det danske samfund. Mange forbinder den type oplevelser med psykisk sygdom, men jeg har gennem min lange undervisningsperiode mødt i tusindvis af mennesker, som har åbnet sig for denne dimension og som også har haft og har de allersmukkeste åndelige oplevelser, som har beriget deres liv.

Jeg har mødt husmoderen, arkitekten, direktøren, skolelæreren, den unge pige, den unge dreng, lastbilchaufføren, sygeplejersken og ens for dem alle er, at de ikke har haft nogen at tale med det hele om. Jeg syntes, det nu er på tide, at der nogen, der tør stå frem og sige: “Her er jeg, og jeg har haft disse oplevelser”, for der er meget, der peger i retning af, at det er oplevelser, der kommer til os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv, og så er det vigtigt, at der sættes fokus på, hvordan mennesker skal udvikle det og hvordan det skal bruges.

Bogen her er skrevet som en hyldest til de mange, der har turdet og gerne vil arbejde med sig selv for en bedre og mere kærlighedsfuld verden, og den er tillige skrevet for at bryde den mur ned, der er omkring mennesker med åndelige/spirituelle interesser og oplevelser.

Oplevelser, der udvider sindet og evnerne til at arbejde med sig selv for at blive et bedre menneske på Jorden. Til glæde og gavn for sin familie, på sin arbejdsplads, for næsten, ja overalt, hvor man færdes.

Denne bog er en hyldest til alle pionérer, der har gået foran mig.Held og lykke på din åndelige rejse i sindets mange smukke labyrinter.

Køb bogen her


Kategori: Forfattere

Kommentarer

  • #1
  • vibeke gadeberg
    09-02-2013 00:11
    Hej Merete
    Vil glæde mig til at læse din dagbog, og nu hvor vi alle er kommet meget bedre med i universet, håber jeg den giver stor inspiration
    Kærligst vibeke


1 

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869