Nye indlæg

 
....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

LIVSKILDENS BLOG


Livskilden står frem som det første forlag i DK med en blog hvor vi lader besøgende og læsere af Livskildens udgivelser, komme os et skridt nærmere, bagom Livskildens Forlag. Vi vil på Livskildens blog, informerer mere i dybden om kommende og nye udgivelser, vores forfattere og nye tiltag hos Livskilden m.m.

Her har du som besøgende/læser også mulighed for at give os feedback på bloggen, ved at kommenterer vores indlæg, som vi håber I vil benytte jer af.


Rigtig hjertelig velkommen.

............................................................

Nyt webdesign på livskilden.dk

07-10-2012
Livskilden.dk har atter fået et nyt hjemmeside design, som denne gang er blivende. Vi må beklage hvis vores gentagende ændringer har forvirret dig som besøgende, men Livskildens Forlag har i noget tid, arbejdet sammen med CORI Design om at skabe netop det udtryk som vi ønsker, samt hvad forlaget står for og vil signalerer - Dette udtryk har vi nået nu.
 
Merete Gundersen, Stifter af Livskildens ForlagVi hos Livskildens Forlag er meget tilfredse med den fremgang forlaget har fået via samarbejdet med CORI Design og med de nye og kommende forfattere, som vi dagligt får kontakt med.
Livskildens Forlag vokser stille og roligt og vi glædes over at være Danmarks Spirituelle Forlag, som kan bringe udgivelser som appellerer til hjerte, sind og den højere bevidsthed.
 
Tak ♥
Merete Gundersen

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869