....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

NYE UDGIVELSER

E-bog: Hjerterummet

BESKRIVELSE
 
Vi er på vej ind i en ny tid, hvor forestillingen om, hvem vi er, og hvad vi kan som mennesker, vil ændre sig på en meget afgørende måde. Forklaringen er på den ene side, at vi teknologisk og socialt har nået et niveau, som betyder, at vi har mere frihed end nogensinde før til at udforme vores egen tilværelse, som vi vil.
På den anden side er der i øjeblikket en stor spirituel åbenhed, nogle særlige vibrationer, som bevirker, at vi har nemmere ved at orientere os mod en ny måde at leve på end tidligere.I praksis vil det betyde udfoldelse af hidtil ukendte sider af vores potentiale som mennesker.
Måden, som vi indgår i relationer, vil ændre sig. Relationer vil blive dybere og mere ærlige. Det er i hverdagen, at de nye måder at gøre tingene på skal stå sin prøve. Det er i det enkelte menneske, at al udvikling begynder. Og alt skal jo have sin tid.
 
Forfatteren Arne Frost har beskæftiget sig med sit tema siden 1979. I 2015 var han medforfatter på bogen Kærlighed på jysk. Med Hjerterummet ønsker han at vise, hvordan det er muligt at få mere kontakt med sig selv. Hjerterummet er en metafor, men også et mentalt sted, som alle kan få adgang til. Men det kræver mod og balance, og så kan det være noget i retning af at gå ud på månen, med Neil Armstrongs ord, lettere omskrevet: ”This is one Step for Mankind!”
 
 
Nyhed
Producent: Livskilden, Forfatter: Arne Frost
78,00 DKK
stk.
E-bog: Hjerterummet
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869