....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

NYE UDGIVELSER

Cancer er visdom

BESKRIVELSE
 
Kræft kommer og kræft går…
Sidsel er en helt enestående og helt almindelig kvinde, som har banet vejen for mange andre kvinder, der enten har eller måtte få diagnosen cancer mammae. Hun har forvandlet fastlåsheden - den som ofte følger med en dødelig kræftdiagnose - til en levende kreativ bevægelse, der kun er i sin begyndelse. Hun er én blandt flere nulevende beviser på, at diagnoser er menneskeskabte begreber og ikke nødvendigvis menneskeskæbner. Sygdom er en proces, som vi både kan lære af og risikere at stivne i. Selv dødsangsten kan forvandles fra en livsbegrænsende illusion til en gave, der viser os livet i al sin skønhed, gru og mangfoldighed. Store ord? Nej det er en levende sandhed, for Sidsel er her endnu i vores fysiske dimension og samtidig i flere andre dimensioner, som mange måske har til gode at erkende. Denne bog er et møde med en kvinde, som er i besiddelse af en stoisk ro og en utrolig visdom, som hun glædeligt øser af.
Det fine ved hendes beretning er også, at det er en fordomsfri skildring af hendes forløb - hun ignorerer ikke andre veje, hun vælger blot sin egen. Hendes troværdighed forstærkes yderligere ved, at hun har medtaget fyldige uddrag af lægejournalen, således at hendes selv helbredelsesproces bliver dokumenteret med det konventionelle sundhedssystems eget sprog.
 
Uddrag af bogens forord af Holistisk læge og Speciallæge i almen medicin Mette Mouritsen
 
En dag vil du komme ind fra højre som Klods Hans blandt forskere og fortælle resultatet af det de søger! - Dermed ikke sagt at du slipper for arbejdet med at formidle, hvordan du er kommet til resultatet – det vil bare ske på dit vis i form af indsigt og fremkaldt visdom.
Citat Astrolog Claus Houlberg 2008
 
Canceren var en livreddende hjælper, der viser at dødsdomme ikke er lov.
 
Nyhed
Producent: Livskilden, Forfatter: Sidsel Cathrine Thevik
199,00 DKK
stk.
Cancer er visdom
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869