....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

NYE UDGIVELSER

Visdoms hviskeren

BESKRIVELSE

Sidsel betyder ”Den blinde” og som ræven i eventyret ”Den lille Prins” udtaler det: Kun med hjertet kan man se – Det væsentlige er usynligt for øjet. Disse ord har været et bærende element i Sidsel Theviks nye biografi: Visdoms hviskeren.

”Visdoms hviskeren – vejen til indre sandhed og livskald” er en anderledes spirituel selvbiografi, der kombinerer visdom og oplysning med den gode samt vedkommende historie. Gennem forfatterens eksempler fra eget liv af dramatisk, poetisk samt dybt åndelig karakter , drages læseren ind i et magisk kærlighedsunivers, der åbner op for dennes indre refleksion og bevægelse.

Bogens sanselige beskrivelser omhandler bl.a. temaer, der på et givent tidspunkt rammer ind i ethvert menneskes liv, eks. i form af angst, død og ulykke, samt lykkeligt at vælge livet til ved at gå MED naturen når andre giver dødsdommen i forbindelse med en cancerdiagnose. Sidsel Thevik ønsker med sin historie også at hjælpe andre til at se ”gaverne” i disse ofte udfordrende temaer, i nuèt som i livet fremadrettet. De autentiske beskrivelser, viser hvordan tilsyneladende svære situationer har konsekvenser og muligheder, hvori stor indre visdom af intuitiv karakter, afdækkes i glæde og til gavn for alle.

Visdoms hviskeren er en ventet bog, der spejler den transformerende tidsånd samt samler fortid, nutid og fremtid i ét, og giver tro håb og kærlighed til alle livssituationer.

Samtidig vil autenciteten i bogen i sin unikhed virke som læserens spejl og dermed inspirere til understøttelse af dennes egen livsproces og spirituelle udvikling gennem krop, psyke og sjæl.Uddrag fra bogens forord

Når du læser denne bog, vil Visdoms hviskeren hviske dig i ørerne og dybt ind i hjertet, hvor du måske oplever en genkendelsens glæde. - Endelig én der kan i talesætte oplevelser, som muligvis ikke er fra den “normale” verden men fra de flerdimensionelle. Dette gør bogen fantastisk befriende.

Sussanne Wexø, coach, forfatter og radiovært
 
 
 
Nyhed
Producent: Livskildens Forlag - Forfatter: Sidsel Catrine Thevik
199,00 DKK
stk.
Visdoms hviskeren
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869