....................................................................
 
 
 
.....................................................................
.....................................................................
.....................................................................
 
PayPal VISA MasterCard Discover American Express

Bøger

Stjerne Venner

BESKRIVELSE

I sin livskloge, spændende og actionmættede debutroman Stjernevenner, stiller Anders Holm Jensen spørgsmålstegn ved, hvad virkeligheden egentlig er, og om der overhovedet er forskel på virkelighed, science fiction og eventyr.


Nogle siger, at science fiction og eventyr ikke er andet end vilde eller forstyrrede tanker, som absolut ikke har noget med virkeligheden at gøre, men er det rigtigt? Anders Holm Jensen håber med sin roman, at kunne være med til at gi` læseren en anden og bredere virkelighedsopfattelse.

Vi følger hovedpersonen Simon, der ofte bevæger sig frem og tilbage i tiden. Selv når han er voksen, er han barn og omvendt. Ifølge Simons opfattelse og forståelse eksisterer tid ikke – der er ikke noget før og efter – der er kun nuet.


Simon anses for at have overnaturlige evner, og vi følger Simon på hans rejser med stjerneskibet til Orions Bælte, hvor han gennem oplevelser og erfaringer lærer om alle de store filosofiske spørgsmål i livet, om livet på Jorden, menneskets skabelse og menneskets rolle i skabelsen.

Vi følger også Simon i hans helt almindelige liv på Jorden. ”Hele vejen igennem lader jeg det åndelige have en fremtrædende plads i de oplevelser, som Simon får, og som læserne bliver vidne til.”

En bog med viden om det, som ikke kan ses, måles og vejes. Men som findes? 
 
 
Producent: Livskildens Forlag - Forfatter: Anders Holm Jensen
228,00 DKK
stk.
Stjerne Venner
 
Tilmeld dig Livskildens Nyhedsbrev 
Livskilden | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten  | Tlf.: +45 49134869